Tammikuussa 2023
tutkitaan tulevaa ja otetaan askelia kohti kestävämpää työelämää

12.1.2023 klo 14-16 Yhdessä kohti kestävää muutosta -webinaari 19.1.2023 Uhat ja mahdollisuudet kolmessa horisontissa -verkkotyöpaja


Yhdessä kohti kestävää muutosta -webinaari

To 12.1.2023 klo 14–16

Uusi vuosi alkaa ajankohtaisissa merkeissä. Koulutusiltapäivän teemoina ovat muutosjohtaminen ja kestävyys, joiden pariin sukelletaan käytännönläheisesti. Millainen rooli asiantuntijatyötä tekevillä on matkalla kohti kestävämpää yhteiskuntaa, ja kuinka toimia muutosagenttina omassa organisaatiossaan Tulevaisuusagenttiosaamista hyödyntäen? Tuoreen tiedon äärelle meidät johdattaa väitöskirjatutkija Mira Valkjärvi Turun yliopistosta. Valkjärvi toimii päivätyössään Centria-ammattikorkeakoulussa TKI-asiantuntijana.

Uhat ja mahdollisuudet kolmessa horisontissa -verkkotyöpaja

To 19.1.2023 klo 14-17

Tervetuloa tutustumaan toiminnallisessa verkkotyöpajassamme kuinka saada lähiajan, keskipitkän ja pitkän ajan tulevaisuudet keskustelemaan keskenään. Kolmen horisontin malli ja työkalut voivat mm. auttaa hahmottamaan nykyhetken ja muutospaineiden välistä jännitettä, mahdollistaa rakentavaa vuorovaikutusta ja tukea strategisia tulevaisuuskeskusteluja. Iltapäivätyöskentely toteutetaan Zoomin välityksellä Miro-alustaa hyödyntäen ja tilaisuus on osittain kaksikielinen (suomi/englanti).