Tulevaisuusagenttikoulutusmallin -esittelykioskit 3.5. & 4.5.

Tervetuloa Tulevaisuusagenttikoulutusmallin esittelykioskille!

Tilaisuudessa esittelemme Bounce Forward – Resilienssiä työelämään -hankkeessa kehitettyä Tulevaisuusagenttikoulutusmallia, jonka avulla organisaatiot voivat toteuttaa oman versionsa koulutuksesta tai sen osista. Tulevaisuusagentit ovat eritoten asiantuntijatyötä tekeviä, pk-yrityksissä työskenteleviä kehittäjiä, jotka vievät uusia tuulia ja työkaluja omiin yhteisöihinsä yritysten muutoskyvyn tueksi. Kerromme tilaisuudessa omasta toteutuksestamme ja annamme vinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa omat tulevaisuusagenttisi pk-yritysten avuksi. Kioski on tarkoitettu erilaisille koulutustoteuttaja- ja tiedonlevittäjäorganisaatioille. Mukaan ovat tervetulleita niin yritystoiminnan kehittäjät, kouluttajat, koulutussuunnittelijat kuin opettajat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Kioskeja järjestetään kaksi kertaa:

  • 3.5. walk-in-kioskille voit tulla itsellesi sopivana hetkenä klo 8.30-10 välillä kuulemaan ja keskustelemaan mallista LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampukselle tilaan B213. Ilmoittaudu saapuessasi LABin aulan asiakaspalvelupisteeseen. 
  • 4.5. järjestetään mallin esittelytilaisuus Teamsin välityksellä klo 15-15.30.

HUOM! Livekioskille mahtuu mukaan max. 30 henkilöä. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ko. tilaisuuteen 27.4. mennessä. Livekioskille voit tulla myös ilmoittautumatta, jos et tarvitse tarjoiluja. Etänä järjestettävään tilaisuuteen voit ilmoittautua 2.5. asti.