Mukana muutoksissa -resilienssiseminaari 18.10.2022 klo 8.30-12.30

Pysyykö yrityksesi mukana muutoksissa? Sopeutuuko ja selviytyykö organisaatiosi jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja uusissa olosuhteissa?

Tervetuloa oppimaan, millaiset toimintatavat yhdistävät uudistumiskykyisiä organisaatioita. Tiistaina 18.10.2022 klo 8.30-12.30 järjestettävässä tilaisuudessa pääset keskustelemaan organisaation resilienssiin liittyvistä teemoista yhdessä muiden osallistujien kanssa ja saat työvälineitä, joiden avulla yrityksesi pysyy paremmin mukana muutoksissa ja hyödyntää muutosten avaamia mahdollisuuksia.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä LAB ammattikorkeakoulun Bounce Forward- hankkeen, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n ja Varis Coachingin kesken.  Puhujina ovat Sari Niemi (LAB-ammattikorkeakoulu), Krista Mäkelä ja Kimmo Seppänen (LADEC) ja Kati Varis (Varis Coaching).

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä verkostoitumaan puhujien ja osallistujien kanssa. Niemenkadun Sinuhessa on lounasta tarjolla klo 14 asti.

Mukana muutoksissa -seminaarin ohjelma

8.15 Aamukahvit

8.30  Tilaisuuden avaus – Krista Mäkelä (LADEC)

8.45  Millä tavalla ennakointi ja varautuminen parantavat yrityksen muutosvalmiutta (käytännön esimerkkejä LADECista)
Kati Varis (Varis Coaching) ja Kimmo Seppänen (LADEC)

TAUKO – kahvia tarjolla

10.00 Millainen on ihmistä arvostava ja psykologista turvallisuutta luova työympäristö? – Kati Varis (Varis Coaching)

TAUKO – kahvia tarjolla

11.15 Mihin kahvitauko katosi ja pitääkö yhteisöllisyydestä olla huolissaan? Havaintoja korona-ajasta. – Sari Niemi (LAB)