Tulevaisuusaamu - Yrityksesi tulevaisuus pelissä 25.5.2023

Tulevaisuusaamu – Yrityksesi tulevaisuus pelissä

25.5.2023 klo 9-11 @Zoom

Yrittäjä – tiedät kyllä, että yrityksesi tulevaisuus on omissa käsissäsi, mutta toimitko itse aktiivisesti haluamasi tulevaisuuden eteen? Kevään viimeisessä Tulevaisuusaamussa pureudutaan yrityksesi toivotun tulevaisuuden rakentamiseen käytännössä.

Tutustutamme sinut työyhteisöjen arjen toiminnan yhteiskehittämiseen Tulevaisuusagenttikoulutuksen opein sekä kuulemme vinkit tuoreilta tulevaisuusagenteiltamme Tiia Helteeltä ja Jan Laaksolta.

Jos kehittämisinnostus puraisee, niin alkuun pääset kehittämämme resilienssipajamallin avulla. Kaustinen Folk Music Festivalin toiminnanjohtaja Valtteri Valo jakaa havaintoja mallin hyödyntämisestä yritystoiminnan ja työyhteisön toimintatapojen kehittämisessä. Lisäksi LABin lehtori Jussi Mozo auttaa sinua työstämään yrityksesi kestävää arvolupausta – mikä se on ja miksi se ratkaisee yrityksesi tulevaisuuden, miten se kannattaa valita ja mitä mokia sen valinnassa kannattaa välttää?

Tule mukaan ja kerää vinkit arjen tulevaisuustyösi tueksi!

 

 

Ohjelma

Tulevaisuusagenttina pk-yrityksessä – vastavalmistuneet tulevaisuusagentit Tiia Helle & Jan Laakso

Yrityksen kestävä arvolupausJussi Mozo, arvolupaukseen, asiakaskohtaamiseen ja -kokemukseen erikoistunut markkinoinnin lehtori, sekä sertifioitu Luontaiset Taipumukset™ -valmentaja, KTM ja AmO

Sisäisen viestinnän kehittämistä boksin ulkopuolelta – Resilienssipajatoiminta käytännössäValtteri Valo, Ketterä kokeilija, kulttuurin lähettiläs, Kaustinen Folk Music Festivalin toiminnanjohtaja