Tulevaisuusaamu – Askelmerkkejä tulevaisuuden
liikunta-alan yritykselle

29.3.2022 klo 9-11

Tulevaisuusaamu - Askelmerkkejä tulevaisuuden liikunta-alan yrityksille -tapahtuma 29.3.2022 klo 9-11
Hei sinä liikunta-alan ammattilainen, osallistu Tulevaisuusaamuun!

Aktiivisen aamun aikana kuulet asiantuntijoiden mietteitä tulevaisuudesta ja kompleksisuudesta liikunta-alalla sekä pääset pöllyttämään ajatuksiasi yhdessä muiden pienyrittäjien kanssa. Vierailijana oman tarinansa kertoo alan moniottelija Oona Tolppanen. Kuulet samalla lisää huhtikuussa starttaavasta päijäthämäläisille liikunta-alan pienyrityksille suunnatuista resilienssipajoista. Pajoissa kartoitetaan osallistujien tulevaisuustarpeita ja tutustutaan uudistumisen työkaluihin pienryhmässä.

Tulevaisuusaamu – Askelmerkkejä tulevaisuuden liikunta-alan yrityksille -tapahtuma järjestetään hybridinä eli voit osallistua siihen paikan päällä Liikuntakeskus Pajulahdessa: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola, tai verkossa Zoomissa – linkki toimitetaan sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuneet voivat myös katsoa tapahtuman tallenteen erikseen toimitettavasta linkistä kahden viikon ajan.

Tilaisuuden agenda (muutokset mahdollisia):

Klo 9.00 Tervetuloa! Hankkeen esittely ja alkuinfo
Teemu Aimia, Liikuntakeskus Pajulahti

Klo 9.10 Kompeksisuus liikunta-alalla
Tero Kuorikoski, Liikuntakeskus Pajulahti

Klo 9.30 Korona-ajan toimintamallit
Oona Tolppanen, Fitoona Oy

Klo 9.50-10.00 Tauko ja jakautuminen pienryhmiin

Klo 10.00 Pienryhmätyöskentely

Klo 10.20 Ryhmätehtävien purku, keskustelu ja kysymykset

Klo 10.50-11.00 Palaute ja päätössanat

Klo 11.00 Lounas läsnäoleville osallistuneille

Lisätietoja tapahtumasta:
Teemu Aimia, teemu.aimia(at)pajulahti.com / p. 044 7755 367

 

Yritysten toimintaympäristö on nykyisin jatkuvassa muutoksessa. Osa muutoksista on haasteita, osa tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Me Bounce Forward – Resilienssiä työelämään -hankkeessa haluamme olla mukana vahvistamassa alan yritysten ja henkilöstön muutoskyvykkyyttä, innovatiivisuutta ja ennakointiosaamista.Tarjoamme avuksesi verkkotilaisuudet, tulevaisuusagenttikoulutukset ja resilienssityöpajat, jotka on suunnattu Päijät-Hämeessä, Uudellamaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimiville asiantuntijoille ja yrityksille – tule hakemaan meiltä
askelmerkit tulevaisuuteen!