Tulevaisuusaamu:
Sinustako työyhteisösi tulevaisuusagentti?

Verkkotapahtuma järjestettiin 1.6.2022 klo 9–10.30

Avoin ja ilmainen verkkotilaisuus asiantuntijatyötä tekeville toimintansa kehittämisestä ja uusista toimintatavoista kiinnostuneille.
 

Jatkuvat muutokset ovat arkea monessa työpaikassa. Tulevaisuustaidot tukevat kykyä taklata ja hyödyntää muutoksia, kansalaistaidoiksikin niitä voisi jo tituleerata. Millaista tulevaisuustietoa asiantuntijatyössä tarvitaan, entä miten tarttua toimeen ja innostaa oma työyhteisö kokeilemaan jotain uutta? Tulevaisuusaamussa pääsivät ääneen Hanna-Kaisa Aalto Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta ja juuri päättyvän ensimmäisen tulevaisuusagenttikoulutuksen osallistujia eri toimialoilta Uudeltamaalta, Päijät-Hämeestä ja Keski-Pohjanmaalta.

Koulutamme syksyllä lisää tulevaisuusagentteja – mukaan tähän ilmaiseen koulutukseen voit lähteä ilman ennakko-osaamista. Syksyn koulutuksen aikataulu julkaistaan viikolla 25 ja ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa 27.6. Varmista paikkasi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti. Aikataulu ja ilmoittautumislinkki julkaistaan Tulevaisuusagenttikoulutus-sivulla.

Tulevaisuusaamun ohjelma

Klo 9.00 – 9.05
Tervetuloa! Hankkeen esittely & alkuinfo:
Annukka Heinonen, LAB-ammattikorkeakoulu 

Klo 9.05 – 9.20
Tulevaisuusagenttina monimutkaisessa maailmassa:
Hanna-Kaisa Aalto, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto

Klo 9.20 – 10
Tulevaisuusagentit ääneen. Puheenvuoroja ensimmäiseen   koulutukseen osallistuneilta tuoreilta tulevaisuusagenteilta  Uudeltamaalta, Keski-Pohjanmaalta ja Päijät-Hämeestä.  

Klo 10 – 10.30
Yhteenveto aamun keskustelusta sekä lisätietoa tulevista   koulutuksista

Tulevaisuusaamun 1.6.2022 esitys

Tilaisuuden diat ovat katsottavissa täällä.